Winkelmand

Volg ons op Social media

Weerwolven-achtige VN Raging Loop komt later dit jaar

Ontloop de wolf in schaapskleren!

PQube brengt dit najaar Raging Loop naar het Westen. De visual novel komt op 5 december naar Steam, laat de uitgever weten. De PlayStation 4- en Nintendo Switch-uitgaves van het spel zullen echter net op tijd voor Halloween verschijnen, namelijk op 18 oktober. Toepasselijk, want Raging Loop zou ons de stuipen op het lijf moeten jagen. Bekijk hieronder bovendien een nieuwe gameplay-video van het spel

Vijftien inwoners van het Japanse dorp Yasumizu treffen elkaar. Eeuwenoude goden arriveren in het dorp om deze vijftien bewoners om te leggen, maar om dat te doen, moeten ze de Yasumizu’ers overnemen. De wolven vermoorden dagelijks één persoon; de slang kan zien of iemand mens of wolf is; de spin kan één persoon van wolven beschermen; twee apen kennen elkaars identiteit; en de kraai weet of een lijk behoorde tot de mensheid of wolfheid. Weet jij te overleven?

Raging Loop verschijnt op 18 oktober voor Nintendo Switch en PlayStation 4. Op 5 december doet het spel ook Steam aan.

Afbeelding via Gematsu.

Comments

  • Ho-Ling
    10 september 2019

    Ik heb de Japanse versie van deze game al gespeeld, maar hij is leuk hoor! Een tikkeltje lineair (want de volgorde van de routes staan al vast), maar erg griezelig, en pakkend verhaal. Wat best interessant is dat hoewel de game verrassend diep in gaat in (echte) folklore studies over religie: de lokale bergreligie van het dorp Yasumizu in deze game is natuurlijk fictief, maar de achtergrond erachter en hoe bv. bepaalde religies zijn ontstaan en zich hebben ontwikkeld in Japan is gebaseerd op hoe het ook vaak echt is gegaan daar.

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.