Winkelmand

Volg ons op Social media

Stichting Aniway is aanwezig op Heroes Made in Asia  

Voor de tweede keer vindt een van de leukste Aziatische popcultuur evenementen van Nederland plaats! Op zaterdag 30 april en zondag 1 mei verandert de Evenementenhal Gorinchem in een Aziatisch walhalla. Met de nieuwe aankondigingen van manga artiesten en juryleden voor de Cosplay Contest belooft het weer een druk programma te worden. Donderdag 14 april maakt de organisatie de eerste special guest bekend! Wij zijn benieuwd, jij ook?

Er is een hoop te doen en te beleven tijdens Heroes Made in Asia! Zo is er een gevarieerd aanbod aan workshops en demonstraties. Denk aan creatieve workshops als een live tekensessie met de artiesten,  pruikenstyling voor beginners, of een kennismaking met de Japanse taal. Ook zijn er authentieke demonstraties van furoshiki (de kunst van het inpakken met traditionele Japanse knoopdoeken), een theeceremonie en Japanse kalligrafie. Wie liever actief bezig is, kan meedoen met de Kendo of ninja handgebaren workshops.

Alle foto’s zijn gemaakt door Bart Nijs Fotografie.

Ontmoet de beste artiesten
Wie denkt aan Japan, denkt al gauw aan manga. Tijdens Heroes Made in Asia zullen ook diverse artiesten langskomen om hun fans te ontmoeten. Zo zal illustrator Judit Mallol het gehele weekend aanwezig zijn. Mallol bracht ‘Hallyu’ en ‘Discovering Seoul’ uit, waarin ze haar lezers meeneemt in een getekende reis door Zuid-Korea. Naast Mallol is ook illustrator en mangakunstenaar Carles Dalmau aanwezig op het evenement. Met zijn eigen kortverhaal-manga ‘Lucid Lucy’ won hij de tweede prijs bij de Webtoon Awards. Beide artiesten hebben een grote following op Instagram, waar zij veel van hun werk delen. Volg Heroes Made in Asia op de socials om de aankondiging van twee nieuwe artiesten niet te missen.

Wie heeft er zin om even te gamen?

Gaming op Heroes Made in Asia
Ontmoet Twitch streamer Avithall in de influencer hangout en ga op de foto of koop een handtekening. Ze is dol op games als Overwatch, The Evil Within, Marbles on Stream, Genshin Impact en Pokémon!

Laat jouw skills zien tijdens Super Smash Bros. Ultimate toernooi. Je kan meedoen aan een 1 vs 1 toernooi op zowel de zaterdag als de zondag. Denk jij de skills te hebben om iedereen te verslaan en de hoofdprijs van 300 euro te pakken? Koop dan nu je gaming ticket in de webshop.  

De laatste tickets zijn op vrijdag 8 april om 12.00 uur in de verkoop gegaan. Er worden gratis pendelbussen ingezet die bezoekers brengen vanaf station Gorinchem naar de Evenementenhal. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website of social kanalen van Heroes Made in Asia: made-in-asia.nl.

Aziatisch walhalla.

Leer meer over Japanse kalligrafie.
About The Author

Tabitha A. Sijnja タビタ・サインヤ Head of Design & Image Editing

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.