Winkelmand

Volg ons op Social media

Nieuwe gory trailer Chainsaw Man verschijnt online

Na een teasende nieuwe key visual verschijnt er een gloednieuwe trailer van de gory anime, die meer beelden laat zien die aansluiten op de eerste hoofdstukken van de manga. De anime staat gepland voor oktober 2022 en zal gestreamd worden op Crunchyroll.

De gory shonen is al langer trending topic door de start van het tweede deel van de manga op MangaPlus en de hooggespannen verwachtingen op de anime. Op de afgelopen Anime Expo in Los Angeles was er dan ook enige teleurstelling tijdens het speciale Chainsaw Man panel, waarbij een trailer uitbleef. Wel konden de leden van animatiestudio MAPPA, de producent van de anime, verschillende andere dingen loslaten.

Zo blijkt Tatsuki Fujimoto, het brein achter Chainsaw Man, erg betrokken te zijn bij de productie van de anime. Fujimoto’s betrokkenheid in de productie van de anime kan erg interessant zijn, aangezien hij bekend staat staat om zijn grote interesse in film.

MAPPA wil de anime zo dicht mogelijk bij de originele visie van de auteur houden, waarbij tevens wordt gezegd dat de studio wil de anime ‘hardcore’ wil houden en er geen gebruik zal worden gemaakt van censuur.

Meer over het panel op Anime Expo kun je lezen op het Twitteraccount van Shonenleaks.

Nieuwe key visual voor Chainsaw Man

Tatsuki Fujimoto heeft recent meerdere one shots uitgegeven op online mangaplatform MangaPlus. Deze zijn gratis te lezen op de gelijknamige app.

De eerste trailer van de anime

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.