Winkelmand

Volg ons op Social media

Kijk Evangelion 3.0+1.0 nu online!

De finale van de Evangelion-filmreeks is nu op te zien op Amazon Prime.

Het is eindelijk zover. Evangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time komt dit weekend uit voor internationaal publiek en wij kunnen deze film ook zien online. Amazon Prime heeft namelijk de première te pakken en deze is beschikbaar voor Nederlandse animefans.

De eerdere drie films staan ook op Prime. Handig als je een refresher nodig hebt of een filmmarathon wilt houden. 

Evangelion

Evangelion is een klassieke franchise uit de jaren ’90. Een groepje tieners moet gevechtsrobots besturen om te strijden tegen gewelddadige aliens. De serie had aan het einde wat productieproblemen. De laatste twee afleveringen stelden de fans erg teleur. Desondanks was het een erg populaire anime geworden, waardoor er in 1997 een film uitkwam om die afleveringen te vervangen. De franchise zelf was nog niet ten einde.

Tien jaar na de serie produceerde Hideaki Anno een reeks nieuwe films, waarvan de eerste in 2007. De nieuwe filmreeks is een soort retelling met nieuwe plot en een aantal nieuwe personages. De finale zou al in 2015 uitgebracht worden, maar regisseur Hideaki Anno moest helaas de film vertragen door uiteenlopende redenen. Liever vertraging dan overhaaste productie. 

Waar te zien

Kijk nu alle vier Evangelion films online op Amazon Prime. Een abonnement kost €2,99 per maand, maar je kan het ook dertig dagen gratis uitproberen. Je kunt de Neon Genesis Evangelion animefilms dus ook gratis zien tijdens de proefperiode. Tevens kun je online kijken, maar er is ook een televisie-app voor smart TV’s.

Ik zit vanavond in ieder geval op de bank met wat lekkers. Ik heb lang uitgekeken naar de finale. Ben jij ook een grote Evangelion fan? Praat met ons mee over de film op de AniWay Discord.

Copyright afbeelding: Khara inc.

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.