Winkelmand

Volg ons op Social media

AniWay gaat stoppen…

Lieve Lezers van AniWay, vandaag heeft AniWay een heel erg verdrietig bericht om met jullie te delen. AniWay gaat namelijk stoppen 💔.

Door de corona crisis, sterk gestegen kosten, minder vraag naar tijdschriften en een personeelstekort gaan we het simpelweg niet meer redden. Als team van vrijwilligers hebben we ons 24 jaar lang hard ingezet voor de Japanse popcultuur. Net als onze mascotte zijn we dan ook gebroken van deze moeilijke beslissing. Het waren een hele hoop geweldige jaren die wij met veel plezier hebben beleefd en we hopen dat we met jullie ook terug kunnen kijken op een prachtig blad.

Natuurlijk willen wij een mooi afscheid van AniWay en daarom hebben wij de wens om nog één laatste nummer uit te brengen. Dit kan echter alleen wanneer we meer dan voldoende donaties binnen krijgen! 

Mocht je ons willen helpen dan kan dat als volgt:

 • Doneer aan AniWay zodat wij aan onze verplichtingen kunnen voldoen. Met voldoende donaties kunnen wij wellicht een laatste nummer drukken.
 • Koop oudere nummers in onze webshop en vul je collectie AniWay tijdschriften. Deze blijft voorlopig nog open.
 • Zet de resterende nummers van je abonnement om in een donatie.
 • Deel dit bericht of ons social media bericht met je vrienden of volgers zodat wij ons doel kunnen bereiken.

Abonnees kunnen met hun vragen over het abonnement en hoe dit verder gaat terecht op onze speciale FAQ pagina. Wij proberen alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden en vragen om wat geduld nu wij alle zaken afronden.

Dank voor alle steun,
Het AniWay Team

About The Author

Tabitha A. Sijnja タビタ・サインヤ Head of Design & Image Editing

Comments

 • arnold
  4 mei 2023

  Wel dit is rot nieuws om te horen. Bedankt voor de vele jaren lees plezier

 • Johan Van Beek
  5 mei 2023

  Beste,
  Ik verneem dit nieuws met veel pijn in mijn hart. Ik wens jullie allemaal veel geluk in jullie verdere ondernemingen. Ik ben tevens blij jullie te hebben ontmoet op F.A.C.T.S. te Gent zo’n 24 jaar geleden. jullie trouwe fan uit België

 • Annewende
  23 mei 2023

  Ik voelde mijn hart zinken toen ik dit las…wat verdrietig nieuws…ik heb alle tijdschriften die ik ooit te pakken heb weten te krijgen, nog steeds in mijn boekenkast staan en daar blijven ze voorlopig ook, ik vind ze nog veel te leuk! Dank je voor alle fijne lees plezier en succes met nieuwe projecten, hoe klein of groot ze ook maar zullen zijn~

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.