Winkelmand

Volg ons op Social media

Actievolle trailer nieuwe anime Trigun Stampede getoond

De stuntelende scherpschutter Vash the Stampede keert terug in een actievolle CGI-anime, die zal verschijnen op Crunchyroll in 2023. Op Anime Expo 2022 werd de eerste trailer getoond in een speciaal ‘Lock ‘n Loaded’ panel over het project.

De eerste trailer met Engelse ondertiteling

Met het verschijnen van de eerste trailer voor Trigun Stampede wordt duidelijk dat het project, ter viering van het 25-jarige bestaan van de manga, een anime-serie wordt. In de trailer wordt de nadruk gelegd op het achtergrondverhaal tussen Vash en zijn broer Naï.

De anime wordt geproduceerd door Studio Orange, bekend van Beastars en Land of the Lustrous en kiest net als deze anime voor een 3D CGI look.

Ook is een deel van de stemmencast aangekondigd. Zo wordt Vash vertolkt door Yoshitsugu Matsuoka (Inosuke Hashibara in Demon Slayer, Kirito in Sword Art Online) en Vash’s broer Million Knives door Junya Ikeda (Digimon Adventure Tri, Kamen Rider).

In welk tijdsframe de serie in 2023 zal verschijnen is nog onduidelijk.

Benieuwd geraakt naar Vash zijn eerdere avonturen? De originele Trigun anime uit 1998 is te zien op Netflix. Het origineel werd geproduceerd door Madhouse, dat later ook werkte aan One Punch Man, Hunter x Hunter, Overlord en verschillende films van Mamoru Hosoda zoals Wolf Children en Summer Wars.

Key Visual voor de Trigun Stampede

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.